fbpx
Тоалетна вода Body & Hair Mist Kirke

Тоалетна вода Body & Hair Mist Kirke

1.500,00 ден

Body & Hair Mist Kirke е специјално формулирана тоалетна вода  за освежување на вашето тело и коса.

Со користење на производи за повеќенаменска употреба вие исто така спречувате и појава на дополнителен отпад.

Производот е целосно вегански и природен, а неговиот мирис веднаш ќе го подигне вашето расположение.

Шифра: 1357

Body & Hair Mist Kirke е специјално формулирана тоалетна вода  за освежување на вашето тело и коса.

Со користење на производи за повеќенаменска употреба вие исто така спречувате и појава на дополнителен отпад.

Производот е целосно вегански и природен, а неговиот мирис веднаш ќе го подигне вашето расположение.

Како се употребува: напрскајте од далечина на 20цм на вашиот корен од косата, доколку имате долга коса напрскајте на целата должина и оставете да ве понесе мирисот. Доколку го употребувате како тоалетна вода, напрскајте на целото тело и на пулсните точки за да мирисот трае подолго, исто како и со парфем.
За мажите, доколку имате брада можете слободно да напрскате на лицето.

За комплетно задоволство користете го со останатите производи од нашата палета со истиот мирис.

Handcrafte
Clean, Vegan & Cruelty Free
Paraben Free & No Phthalate