fbpx
Чешел од буково дрво

Чешел од буково дрво

700,00 ден

Рачно направен чешел од буково дрво кој ти и твојата брада ќе го обожавате.

За разлика од пластичните чешли, дрвените го намалуваат електрицитетот на брадата.

Шифра: 1323

Category:

Рачно направен чешел од буково дрво кој ти и твојата брада ќе го обожавате.

За разлика од пластичните чешли, дрвените го намалуваат електрицитетот на брадата.

Со димензии 11 х 5 и кој можеш да го носиш со тебе каде и да посакаш.