Car Perfume – AOUD Leather

Car Perfume – AOUD Leather

500,00 ден

Масло освежувач AOUD LEATHER

Шифра: 1402

Масло освежувач AOUD LEATHER

Aoud Leather промовира топли ноти на кожа со зачини, цитрус и амбер.

Notes: Calabrian bergamot, Indian pepper, cardamom од Guatemala, saffron, amber, oud and leather.