fbpx
Custom Made Beard Oil / Beard Balm

Custom Made Beard Oil / Beard Balm

900,00 ден

Сакате специјално изработено само за вас масло или пак балсам, со есенцијални масла кои сами ќе си ги одберете?

Нема никаков проблем, само кликнете на линкот и впуштете се во креирање на уникатен мирис по ваша желба.

Category:

Сакате специјално изработено само за вас масло или пак балсам, со есенцијални масла кои сами ќе си ги одберете?

Нема никаков проблем, само кликнете на линкот и впуштете се во креирање на уникатен мирис по ваша желба.

Производот ќе го имате само вие и никој друг, направен исклучиво само за вас, со мирисни ноти кои сами ќе си ги одберете.

Биди креатор и имај #custommade производ!

За нарачка и креирање на производот кликнете на линкот, или пак пишете ни порака 👇