fbpx
EAU DE PARFUME – d’Hermes

EAU DE PARFUME – d’Hermes

2.500,00 ден

d’Hermes парфемот со горни ноти на портокал и грејпфрут. Во средината бибер и пеларгониум и фантастична комбинација од ветивер, кедар, пачули во основата, се главната атракција на овој парфем инспириран од Terre d’Hermes.

Присуството на цитрус е многу забележливо во овој мирис и го прават целосно извонреден. Со еден збор, d’Hermes е сигурен погодок доколку сакате да останете забележани и луѓето да се вртат по вас.

Шифра: 1365

d’Hermes парфемот со горни ноти на портокал и грејпфрут. Во средината бибер и пеларгониум и фантастична комбинација од ветивер, кедар, пачули во основата, се главната атракција на овој парфем инспириран од Terre d’Hermes.

Присуството на цитрус е многу забележливо во овој мирис и го прават целосно извонреден. Со еден збор, d’Hermes е сигурен погодок доколку сакате да останете забележани и луѓето да се вртат по вас.

Во овој мирис, коренот на Ветивер му дава смолеста суштина на мирисот. Фин и сложен: дрвенест, ароматичен, зелен, а понекогаш и малку зачаден. d’Hermes ги истражува сите аспекти на оваа уникатна суровина, зголемувајќи ја неговата блескава свежина со грејпфрут и бибер, подобрувајќи ги своите длабоки и земјени ноти со пачули и дабов мов.

Високо квалитетен, софистициран и природен, d’Hermes се движи низ елементите, дише во земјата, чувствувајќи ја водата и гледајќи во небото.

100ml

Handcrafte
Clean, Vegan & Cruelty Free
Paraben Free & No Phthalate