fbpx
EAU DE PARFUME – KIRKE

EAU DE PARFUME – KIRKE

2.500,00 ден

KIRKE е нашиот нов парфем за жени и мажи инспириран од Kirke Tiziano Terenzi

KIRKE магично ја опфаќа мистиката на антички Рим. Вовлекувајќи ве со горните ноти на Passionfruit и круша, богатите нијанси на сандалово дрво и мошус, нежно ќе го исполнат воздухот додека во мислите шетатае покрај Fontana di Trevi.

Шифра: 1360

KIRKE е нашиот нов парфем за жени и мажи инспириран од Kirke Tiziano Terenzi

KIRKE магично ја опфаќа мистиката на антички Рим. Вовлекувајќи ве со горните ноти на Passionfruit и круша, богатите нијанси на сандалово дрво и мошус, нежно ќе го исполнат воздухот додека во мислите шетатае покрај Fontana di Trevi.

Овој екстракт го воодушевува секој што го носи на себе, водејќи го по мистериозни патеки за откривање на неверојатни чуда.

Колекцијата со овој мирис содржи EAU DE PARFUME, Oil Perfume и Body & Hair Mist

100ml

Handcrafte
Clean, Vegan & Cruelty Free
Paraben Free & No Phthalate