EAU DE PARFUME – TOBACCO VANILLA

EAU DE PARFUME – TOBACCO VANILLA

2.500,00 ден

Кога ќе кажеме sweet-meets-spicy мислиме баш на Tobacco Vanilla парфемот кој е комплетно инспириран од Tobacco Vanilla Tom Ford и создава уметност од класичниот тутун со кремасто зрно тонка, ванила, какао, акорди на суво овошје и сладок сок од дрво за модерен, раскошен и бурен впечаток на самодоверба и моќ.

Килибарен зачинест мирис за жени и мажи.

Шифра: 1362

Кога ќе кажеме sweet-meets-spicy мислиме баш на Tobacco Vanilla парфемот кој е комплетно инспириран од Tobacco Vanilla Tom Ford и создава уметност од класичниот тутун со кремасто зрно тонка, ванила, какао, акорди на суво овошје и сладок сок од дрво за модерен, раскошен и бурен впечаток на самодоверба и моќ.

Килибарен зачинест мирис за жени и мажи.

Мирисот го емитува класичното лондонско чувство, пренесувајќи ве на интимно ноќно излегување во зачадените салони на англиската аристократија. Додека мажите можат целосно сами да уживаат во овој мирис, жените се повеќе од добредојдени да го спојат овој мирис со нешто малку послатко и женствено во случај да им треба малку повеќе сензуалност.

Овој мирис во нашата колекција можете да го најдете и во форма на Oil Parfume, Body & Hair Mist, Beard care oil и Beard & Hair balm.

100ml

Handcrafte
Clean, Vegan & Cruelty Free
Paraben Free & No Phthalate