EAU DE PARFUME – WOODY FANTASY

EAU DE PARFUME – WOODY FANTASY

2.500,00 ден

Нашиот EAU DE PARFUME WOODY FANTASY е наменет за оние кои веруваат во создавање работи што ги задоволуваат сетилата. Оваа иновативна арома ги надминува сите очекувања. Тоа е интензивен, моќен и свеж дрвенест мирис. Овој состав се загрева со ароматични ноти на цвеќиња како што се мимоза, ирис, невен, здравец, јасмин и ловорови лисја. Луксузни ноти на кедар, пачули и сандалово дрво со тутун и мошус.

Шифра: 1364

Нашиот EAU DE PARFUME WOODY FANTASY е наменет за оние кои веруваат во создавање работи што ги задоволуваат сетилата. Оваа иновативна арома ги надминува сите очекувања. Тоа е интензивен, моќен и свеж дрвенест мирис. Овој состав се загрева со ароматични ноти на цвеќиња како што се мимоза, ирис, невен, здравец, јасмин и ловорови лисја. Луксузни ноти на кедар, пачули и сандалово дрво со тутун и мошус.

За да го разберете овој парфем, треба да размислите за природата на месечева светлата и за фактот дека тоа е само светлина што се рефлектира од безживотниот сателит.

Парфемот се чувствува како одразот на Месечината во езерото. Формулата е рамномерен нежен проток на ладни зачини, бран од мирис на фрезија, мимоза и ирис испреплетени со дабова мов и мошус. Се задржува на кожата како да е дизајниран да биде тајна што ја знае само оној што го носи.

100ml

Handcrafte
Clean, Vegan & Cruelty Free
Paraben Free & No Phthalate