fbpx
Passion of India – EAU DE PARFUME

Passion of India – EAU DE PARFUME

2.990,00 ден

Мирисот на Индија спакуван во парфем кој со сигурност ќе ја разбуди вашата фантазија и за момент ќе се чувствувате како да сте во земјата во која владеат мириси на зачини, есенцијални масла, инсенс стапчиња – неверојатната Индија. Направен со 40% мирисно масло, овој парфем ќе трае и повеќе од доволно на вашето тело.

Користете го во комбинација со нашиот путер за лице и тело Passion of India за комплетно уживање.

Шифра: 10 100

Мирисот на Индија спакуван во парфем кој со сигурност ќе ја разбуди вашата фантазија и за момент ќе се чувствувате како да сте во земјата во која владеат мириси на зачини, есенцијални масла, инсенс стапчиња – неверојатната Индија. Направен со 40% мирисно масло, овој парфем ќе трае и повеќе од доволно на вашето тело.

Користете го во комбинација со нашиот путер за лице и тело Passion of India за комплетно уживање.

TipTrick: нанесете од путерот на вашето тело, а потоа нанесете парфем. Така парфемот ќе трае многу подолго на вашето тело.

Пакување 100мл