fbpx
SUDANTA Гел (паста за заби)

SUDANTA Гел (паста за заби)

430,00 ден

Новата паста за заби Суданта гел, е идеална комбинација на јаглен, сол и билки, која обезбедува самоуверена насмевка.

Познато е дека јагленот има ситни пори кои ги апсорбираат нечистотиите од забите. Солта е алкална по природа и се спротивставува на киселините во устата кои предизвикуваат расипување на забите. Кога на ова ќе се додадат и придобивките од 9 билки кои помагаат во борбата против расипувањето на забите, ги чуваат здрави непца и даваат долготрајна свежина, Не содржи флуор. 100% вегетеријански.

Шифра: 1066

Новата паста за заби Суданта гел, е идеална комбинација на јаглен, сол и билки, која обезбедува самоуверена насмевка.

Познато е дека јагленот има ситни пори кои ги апсорбираат нечистотиите од забите. Солта е алкална по природа и се спротивставува на киселините во устата кои предизвикуваат расипување на забите. Кога на ова ќе се додадат и придобивките од 9 билки кои помагаат во борбата против расипувањето на забите, ги чуваат здрави непца и даваат долготрајна свежина, Не содржи флуор. 100% вегетеријански.

Клучни придобивки:

  • Обезбедува целосна орална нега, спречува болести на непцата и забите.
  • Ефикасна е за забоболка, забен кариес, крварење на непцата, расипување на забите и лош здив.
  • Содржи целосно природни состојки.