Со куркума против депресија и анксиозност

Со куркума против депресија и анксиозност

  Што ни советува ајурведата? Постојат многу начини и лекови што можете да ги користите за лекување на депресија, од кои најчести се антидепресивите Прозак. Користењето на било кој тип на лек за депресија се страшните несакани ефекти кои доаѓаат со нивната...