Ајурведско решение за леукореја – бело прање

Ајурведско решение за леукореја – бело прање

Природен ајурведски лек за леукореја Летото е период кога леукорејата или белото прање многу лесно се шири и развива. За тоа допринесуваат високите температури и високиот зенит на Пита дошата. Во топло билно или козјо млеко потопете ашваганда како подмладувач на...