Грозје храната на Боговите

Грозје храната на Боговите

Грозјето е еден од најстарите плодови и не е случајно што го нарекуваат храна на Боговите. Одлично е за крвниот притисок, поттикнувач на имунитетот и многу е богато со минерали и витамини. Ја подобрува работата на срцето, има низок гликемиски индекс и калориски...