Имаш запек?

Имаш запек?

Делотворен ајуревдски клистер при запек Оваа техника е делотворна особено кај децата. Сварете чај од камилица, додате малку течен сапунин или растопете во млака вода од нашиот природен сапун за да направите сапуница и со поголем шприц пополека вбризгајте во ректумот...