Есенски ајурведски намаз од тиква за подобар имунитет

Есенски ајурведски намаз од тиква за подобар имунитет

Дали знаете дека тиквата има повеќе хранливи вредности од бананата? Искористете ја сезоната на тиквите и консумирајте ја во што поголеми количини. Ајурведски намаз од тиква 600гр тиква 1/2 лажичка органска куркума 3 лажици семки од тиква 2 лажици ги или сусамов масло...