Ајурведски трик – со масло во папокот против неплодност

Ајурведски трик – со масло во папокот против неплодност

Знаеш ли дека папокот е еден од најмоќните делови на човековото тело и има мега моќ во него? Дали знаеш дека со нанесувањето на органско загреано масло со лаванда во папокот може веднаш да се намалат следните проблеми; да се излекува сувост кај очите, слабиот вид,...