Ведски трик – искористете ја младата месечина за изобилство

Ведски трик – искористете ја младата месечина за изобилство

Млада месечина – време е да се исполниме со изобилството! Проверката на изобилство во животот е генијална васту алатка. Васту е претходникот на фенг шуи кое можеме да го искористиме за да создадеме изобилство во нашите животи. Мора да биде напишано во рок од 24...