#АјамодаАрка – среди го стомачето

#АјамодаАрка – среди го стомачето

Ајамода Арка – Дигестивна помош, органски, 100% природен, воден екстракт корисен при губење на апетит, варење, болка во абдомен и стомак, нарушување на уринарниот мочен меур, анорексија, колитични болка, болести при нарушувања на #Вата и #Кафа доша. Ајамода Арка...