Брз ајурведски начин за прочистување на алкол од крвта

Брз ајурведски начин за прочистување на алкол од крвта

Прочисти ги сите токсини од телото и буквално воскреснете од мртвите Секој знае дека прекумерното внесување алкохол е штетно за здравјето, но ако случајно испиете уште неколку чаши одповеќе, пробајте го овој „лек“ што ги неутрализира неговите негативни ефекти....
Како на ајурведски начин да се ослоободиме од зависноста од алкохол

Како на ајурведски начин да се ослоободиме од зависноста од алкохол

Како на природен начин да се ослоободиме од зависноста од алкохол Поради животните разочарувања, друштвен тренд, трагичен настан, секојдневна вообичаена досада се случува да навлеземе во зависност од алкохол и ова повремено задоволство полека да се претвори во наша...
Оставете ја лесно зависноста од алкохол со ашваганда

Оставете ја лесно зависноста од алкохол со ашваганда

Ашваганда или индиски жен-шен Во ајурведската медицина, оваа адаптогена билка покрај големиот број добри влијанија врз телото се користи и за намалување на зависност од алкохол. За време на фазата -откажување од алкохол, ова растение ја намалува вознемиреноста и...