Здрава ајурведска алва од морков

Здрава ајурведска алва од морков

Во текот на зимата, правиме сѐ за да избегнеме да се разболиме, што значи дека треба да го поврземе телото со циклусите на природата. Еден од начините да го направиме ова е да јадеме сезонски зеленчук, како цвекло, компири и моркови. Овој корененест зеленчук е богат...