Ајурведа совети за здрава и избалансирана срцева чакра

  Ајурведа совети за здрава и избалансирана срцева чакра

  Ајурведата вели дека со практикување јога, ајурведска исхрана и редовно користење есенцијални масла може да се одржува во одлична форма Анахата чакрата, што е од есенцијално значење за беспрекорно функционирање на телото. Срцевата чакра се наоѓа во средишниот дел од...