Што предлага ајурведата при воспаление на слепо црево – апендикс

Што предлага ајурведата при воспаление на слепо црево – апендикс

  * Апендицитис- воспаление на слепо црево обично се јавува кога излезниот тракт на слепото црево се затнува со несварлива храна. Најчесто ќе се препознае со симптоми како што се болка во долниот десен квадрант на стомакот, на која му претходи гадење, губење на...