Направете детокс на пазувите

Направете детокс на пазувите

Како што веќе напоменавме, пред да започнете со користење на природен дезодоранс за под пазуви треба да направите прочистување – детокс. Ќе прашате зашто? Затоа што под пазувите веќе имаме насобрано голема количина на отровни супстанци како што се: алуминиум,...
Како да ги детоксицирате пазувите?

Како да ги детоксицирате пазувите?

Како што веќе напоменавме, пред да започнете со користење на природен дезодоранс за под пазуви треба да се направи детокс. Ќе прашате зашто? Затоа што под пазувите веќе имаме насобрано голема количина на отровни супстанци како што се: алуминиум, парабени, пропилен...