Ајурведски трик – кажи му збогум на артритисот

Ајурведски трик – кажи му збогум на артритисот

Со чај од пченица кажи збогум на артритисот Оние кои се грижат за своето здравје повремено ќе си направат чај од пченица, што е исклучително ефикасно во лекувањето на артритисот. Покрај тоа, тој лечи и ревматизам, па можете да заборавите на болката во коските и...
Патите од ревматиден артритис?

Патите од ревматиден артритис?

Ајурведски масло за болки од ревматиден артритис Ревматоидниот артритис е хронична и прогресивна автоимуна болест која предизвикува воспаление, оток и вкочанетост на зглобовите и ткивата околу зглобовите, како и ограничување на движењата и функцијата на различни...