Ве измачува Артритот или воспалениe на зглобовите?

Ве измачува Артритот или воспалениe на зглобовите?

Најчесто луѓето кои што страдаат од артритис практикуваат алтернативни третмани, а најчести се начинот на исхрана, ајурведски третмани, здрави навики и јога. Храната која ги намалува воспаленијата може да помогнат за намалување на болката и подобрување на функцијата...