Заборавете на кашлицата

Заборавете на кашлицата

🍀Моќна билна комбинација за сузбивање на кашлица и проблеми со асма 🌱 Ситопалади чурна 1/2 таблета и 🌱 Пунарнава 1/2 таблета, прстофат црн пипер полиени со топла вода. За итно олеснување земете ја целата оваа мешавина помешана со мед, со голема количина топла вода....