Помини го полесно жешкото лето

Помини го полесно жешкото лето

Ајурведата предлага природни начини како да го разладите телото Билки кои треба да се вклучат во секојдневна употреба:              – Роза, ветивер, јасмин, коријандер, амла, сатавари, куркума, ним таблети и ним масло …. сите помагаат да се балансира пита...