Ајурведски трик – реши го лошиот и непријатен здив

Ајурведски трик – реши го лошиот и непријатен здив

За некого е ситница, но кај многумина тоа го расипува расположението ако чувствуваме лош здив кај себе или во комуникација со други луѓе. Ова не е мала работа, туку сигнал од организмот дека започнале процесите, што доведува до проблеми во дигестивниот тракт. Во...