Подгответе си едноставен ајурведски путер од бадеми

Подгответе си едноставен ајурведски путер од бадеми

Придобивките од редовното консумирање на путер од бадем Многуте придобивки од користењето путер од бадем се: – Помага при несоница – Го штити срцето – Богат со витамин Е. Бадемот од путер содржи голема количина на витамин Е, кој е растворлив во масти...