Ајурведски јога трик – смири живци за миг!

Ајурведски јога трик – смири живци за миг!

Детска поза (Баласана) Ова држење на телото во мирување може да помогне во ослободување на напрегањето на вратот, рамењата и грбот, како и веднаш да се смири нервниот систем. Секогаш кога ќе го свиткате телото кон подот, поттикнувате акција на ладење. Ова може да...