Мишел Пернета – животот ми е ајурведа

Мишел Пернета – животот ми е ајурведа

Начинот на кој живееме е причина да изгледаме постари одошто навистина сме, а уште повеќе и да се чувствуваме така. Американката Мишел Пернета е јога инструкторка, која живее во Лондон со своето семејство. Пред да стане позната јога инструкторка, нејзина голема љубов...