Зошто токму масло за нега на влакно на брада?

Зошто токму масло за нега на влакно на брада?

Мажите со брада беа многу активни долго време пред Њујорк Тајмс да ја прогласи брадата за модерна. Нешто што ве тера да застанете и да се загледате е добро негуван човек. Поготово кога се работи за добро негувана брада и лице. За среќа, во нашата палета има производи...