Ајурведата препорачува конзумирање безалкохолно пиво во лето

Ајурведата препорачува конзумирање безалкохолно пиво во лето

Пиво и здравје Сте размислиле ли некогаш дали пивото е здрав пијалок, дали треба да се консумира? Редок и неочекуван одговор е „ДА здраво е„ да се консумира пиво во помали количини, на пример 1литар дневно и најчест одговор е„НЕ е здраво„ кога се консумира во поголеми...