Мед и куркума – најмоќeн антибиотик на светот

Мед и куркума – најмоќeн антибиотик на светот

  Оваа моќна мешавина ги заштитува ДНК и влијае на околу 700 гени во нашето тело и лекува повеќе од 160 здравствени проблеми. Во моментов, куркумата е еден од најкористените зачини во светот. 1. Луѓето најчесто го користат во исхраната за подобро варење на...