Ајурведски вегански баунти чоколади

Ајурведски вегански баунти чоколади

Дали знаете дека мега популарните баунти чоколада постојат многу одамна и пред да станат познати за денешнината? Ви предлагаме едноставен, здрав и многу лесен рецепт кој може да го направите дома.   Баунти чоколатца Во длабок сад ставаме кокосово брашно и кокосово...