Ајурведски трик – домашен фластер за проблеми со бели дробови и кашлица

Ајурведски трик – домашен фластер за проблеми со бели дробови и кашлица

Оваа смеса ќе  ги острастрани проблемите со белите дробови  и мукусот за само една ноќ. Главна состојка е ѓумбирот. Другите тајни лековити состојки се: органски суров мед, маслиново масло и трифала во прав. Откако ќе ги имате сите состојки, измешајте ги медот,...