Јогиски појадок за сила и виталност

Јогиски појадок за сила и виталност

  Според ајурведската вештина за готвење пакшастра (што е едно од 16-те основни знаење), настанала целата наука за влијанието на храната врз телото. Со правилно готвење и употреба на храна, можно е да се одржат телото и свеста здрави, да се ослободат од замор и...