Брокула- зелено царство на витамини и минерали за организмот

Брокула- зелено царство на витамини и минерали за организмот

*Брокула- зелено царство на витамини и минерали* Овој магичен зеленчук ја зголемува способноста на црниот дроб да произведува ензими кои ги неутрализираат токсините во телото Позитивни ефекти од овој зеленчук: ***Можеби брокулата не е омилен зеленчук што секогаш би...