Ајурведски трик – исчисти ги крвните наслаги со хељда

Ајурведски трик – исчисти ги крвните наслаги со хељда

Дали знаете дека редовното користење на хељдата ги чисти крвните садови? Го намалува крвниот притисок и спречува артериосклероза. Успешно ги чисти крвните садови, а со тоа ја подобрува циркулацијата. Го намалува нивото на шеќер во крвта и го зголемува нивото на...