Куркума третман против депресија

Куркума третман против депресија

Постојат многу начини и лекови што користи класичната медицина сузбивање на симптомите од депресија, од кои најчести се антидепресивите Прозак. Користењето на било кој тип на лек за депресија се со страшните несакани ефекти кои доаѓаат со нивната употреба, како што се...