Подгответе си едноставен ајурведски путер од бадеми

Подгответе си едноставен ајурведски путер од бадеми

Придобивките од редовното консумирање на путер од бадем Многуте придобивки од користењето путер од бадем се: – Помага при несоница – Го штити срцето – Богат со витамин Е. Бадемот од путер содржи голема количина на витамин Е, кој е растворлив во масти...
Припреми си ајурведски путер од бадем на брз и лесен начин

Припреми си ајурведски путер од бадем на брз и лесен начин

Дали ги знаете придобивките од редовното консумирање путер од бадем? Меѓу многуте познати придобивки од користењето путер од бадем: Помага при несоница Го штити срцето Богат со витамин Е. Бадемот од путер содржи голема количина на витамин Е, кој е растворлив во масти...