Ајурведски јога трик – среди ја тироидата и болките во грбот!

Ајурведски јога трик – среди ја тироидата и болките во грбот!

Камила поза (Ushtrasana) Уштрасана, кога е правилно направена, може да ја ублажи болката во долниот дел на грбот, да ги тонизира грбните мускули и дава целосно истегнување на градите. Клекнете со колената на растојание од ширина на колковите, со колена и врвовите на...