Ајурведка портокалова супа за менување на карма

Ајурведка портокалова супа за менување на карма

  Традиционално, портокаловата или шафранската боја го симболизира огнот на одрекувањето што ги согорува кармичките последици од минатите животи. Во оваа пенлива супа, сокот од портокал и свежото нане го омекнуваат силниот и сочен вкус на морковот. Потребни...