Ајурведско рицинусово масло – лек за преку 100 болести

Ајурведско рицинусово масло – лек за преку 100 болести

Во ајурведата рицинусовото масло е многу користено заради неговите лековити својства. Оваа комбинација на природни лекови има многу позитивни ефекти врз здравјето на луѓето, а што е многу важно нивната примена е неограничена. Холистичката медицина често препорачува...