Како да си помогнете при проблеми во стомакот или да ја балансирате 3-тата чакра

Како да си помогнете при проблеми во стомакот или да ја балансирате 3-тата чакра

Третиот енергетски центар во телото е Манипура чакра или Сончевиот плексус чакра. Положбата на чакрата на соларниот плексус најдобро се наоѓа кога ќе се постават на местото на четири прсти над папокот. Оваа чакра е местото каде што се манифестира вашата моќ и...