Ајурведско чатни со афион

Ајурведско чатни со афион

Најдобро време на консумација: • Јадете навечер, најмалку еден час пред спиење. Зошто? • Природна помош за добар сон, ги балансира и Пита и Вата дошите • Ја смирува Вата дошата, особено умот (Прана ватата) • Ја смирува Пита дошата во срцето и умот (Садака) пита) Овие...