Пророден афродизијак

Пророден афродизијак

Со додавање на малку цимет во млеко, ќе добиете ајутведски пијалок кој ја стимулира потенцијата и делува како природен афродизијак. Циметот не е само вкусен зачин, туку и извор на витамини и минерали. Содржи: калциум, железо, манган, витамин Ц и витамин К, диететски...