Лимонова вода наутро и биди здрав ко дрен

Лимонова вода наутро и биди здрав ко дрен

Најздравата пијачка во ајурведата сега е дел од современата листа на здрави пијалоци од нутриционистите. Брзо и лесно го детоксицира телото. Исцедете половина лимун во топла вода. Буквално додека го пиете овој пијалок ќе почувтвувате како истиот ви се движи п телото и...