Ајурведски совети за превенција  и лекување од корона вирусот

Ајурведски совети за превенција и лекување од корона вирусот

Ајурведа за превенција од Корона вирус Појавата на новиот мистериозен Корона вирус и неговите вариетети се шират многу брзо. Целиот свет се плаши од овој вирус, Советите за истражување при Министерството на AYUSH, Владата на Индија издадоа совети засновани врз...