Зошто ајурведската практика за чистење јазик е многу делотворна

Зошто ајурведската практика за чистење јазик е многу делотворна

Кои се предности од редовното чистење на јазик? Нашите тела се постојано изложени на токсини од: храна, пијалоци и околината; Метаболичките отпадоци и нерешените емоции исто така можат да ги зголемат токсините. Кога токсините не се елиминираат правилно, тие се...